fbpx
Dutch English German

Kamer Reserveren

  • restaurant1.jpg
  • restaurant2.jpg
  • serre.jpg

De Wijnkelder

 

Elke maand organiseren wij een wijnproeverij met een ander landenthema. 

Met trots presenteren wij de volgende wijn en spijs avond van het landgoed! Op donderdag 2 juli organiseren wij een Zuid-Afrikaanse Braai met heerlijke wijnen uit dit land. Het programma wordt begeleid door importeur en sommelier Cor Stal van Corvino Wijnbeleving.

 

 2 juli 2020

Start 18.00u - Einde 21.00/21.30u

Afrikaanse Braai

Wat kunt u verwachten?

 

U proeft 8 verschillende wijnen met bijpassende gerechten. 

Het programma wordt begeleid door importeur en sommelier Cor Stal van Corvino Wijnbeleving. 

Deze maand gaan we de wijn en eten proeven uit Zuid- Afrika! We zullen verschillende wijnen uit dit land gaan proeven, samen met verschillende Afrikaanse gerechten. Deze zullen we bereiden met de Braai. Een braai is een typisch Zuid-Afrikaanse sociale gelegenheid die zich afspeelt rond de gelijknamige barbecue en die van oorsprong uit de Afrikanercultuur komt maar tegenwoordig in heel zuidelijk Afrika plaatsvindt.
Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen rondom Covid-19, we zullen met mooi weer op het terras van het tuinhuis van het Landgoed op de gepaste 1,5 meter afstand dineren. Mocht het wat minder weer zijn dan is er alle ruimte om veilig naar binnen te verplaatsen.

 

Entree € 49,50 per persoon *

Aanmelden kan via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +31 (0)597 433 082 o.v.v. wijnproeverij

 

* Let op: Maximaal 25 personen, vol = vol